Verwerkende industrie

Verwerkende industrie

SIOS begrijpt hoe diep fabrikanten vertrouwen op geavanceerde applicaties, ERP’s en databases om productieschema’s bij te houden, toeleveringsketens te beheren, magazijninventaris te controleren, verzendingen te coördineren en een verscheidenheid aan andere essentiële bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Downtime voor deze systemen kan duizenden dollars per uur kosten en resulteren in vertragingen bij de verzending, problemen met de klantenservice, veiligheidsproblemen, productverlies, productiviteitsverlies en verstoring van de toeleveringsketen. SIOS-clustersoftware biedt betrouwbare, kostenefficiënte hoge beschikbaarheid en bescherming tegen rampen om een ​​uptime van 99,99% te leveren voor kritieke applicaties, ERP’s en databases die draaien in Windows- en Linux-omgevingen in on-premises, cloud-, hybride cloud- of multicloud-omgevingen.

20 jaar ervaring in HA voor industriële productie

Al meer dan twintig jaar helpt SIOS fabrikanten bij het implementeren van hoge beschikbaarheid voor bedrijfskritische applicaties. Ons bekroonde klantenserviceteam heeft diepgaande ervaring met de toepassingsomgevingen en vereisten die specifiek zijn voor de productie-industrie.

Elimineer serviceonderbrekingen

In tegenstelling tot andere oplossingen die alleen de werking van VM’s of servers monitoren, bewaakt SIOS-clustersoftware de gehele applicatieomgeving: netwerk, opslag, besturingssysteem, server en applicatie om ervoor te zorgen dat bedrijfskritische systemen operationeel en beschikbaar zijn. Als er een probleem wordt gedetecteerd, start de SIOS Protection Suite-software de applicatie automatisch opnieuw op, waardoor de hersteltijd wordt versneld en de noodzaak voor meer dan 70% van de failovers wordt geëlimineerd. Indien nodig orkestreert SIOS-software automatisch de failover, volledig in overeenstemming met applicatiespecifieke best practices.

Cloud-, hybride cloud- en multicloud-omgevingen

Migreer kritieke systemen naar Microsoft Azure, Amazon EC2 of Google Cloud Platform zonder in te leveren op hoge beschikbaarheid of bescherming tegen noodherstel. Voeg SIOS DataKeeper-software toe aan uw Windows Server Failover Clustering (WSFC) om een ​​SAN-loze clusteromgeving te creëren zonder de kosten en complexiteit van gedeelde opslag. Gebruik SIOS Protection Suite voor Linux voor volledige SAN- of SANless-clusterbescherming in een Linux-omgeving.

Applicatiebewustzijn voor betrouwbare, foutloze clustering

Met SIOS Application Recovery Kits (ARK’s) kan LifeKeeper de volledige applicatiestack monitoren: netwerk, opslag, besturingssysteem, applicatie en server. Ze orkestreren ook de failover in overeenstemming met applicatiespecifieke best practices voor een snelle, betrouwbare werking op de secundaire knooppunten.

SAP S/4HANA-gecertificeerd

Onze producten zijn SAP-gecertificeerd en beschikken over onze unieke Application Recovery Kits (ARK) voor zowel SAP als HANA om een ​​betrouwbare failover te garanderen die volledig voldoet aan de best practices van SAP. Krachtige automatisering en toegangsvalidatiesnelheid maken een foutloze clusterconfiguratie vijf keer sneller mogelijk dan op Pacemaker gebaseerde oplossingen.

SIOS heeft clusteroplossingen voor zowel Windows- als Linux-omgevingen, waardoor toonaangevende HA-configuratieflexibiliteit mogelijk wordt. Gebruik SIOS-producten om SAP ERS, ASCS en andere services op Windows en SAP en HANA op Linux in dezelfde configuratie te beschermen.

Bescherm kritieke databases – SQL Server, Oracle, MaxDB

SIOS-clustersoftware biedt de HA-bescherming die u nodig hebt om bedrijfskritische databases te beheren, waar en hoe u ze ook gebruikt: SQL Server, Oracle, MaxDB, MySQL in de cloud of hybride cloudomgevingen.

FT Systems Fault Tolerant Solutions

Wij bieden volledige oplossingen met de bijbehorende ondersteuning aan ten behoeve van de bescherming en continuïteit van bedrijfskritische toepassingen en cruciale data.

Contact

Wat kost het en wat zijn de neveneffecten van een onderbreking in uw IT- en/of OT processen? Ga uitval of verstoring preventief tegen! Zorg dat de continuiteit voor uw bedrijf op orde is en beperk risico’s.