Fouttolerant met Stratus

Stratus levert fouttolerante systemen die bedrijfscontinuïteit waarborgen. Zelfs bij hardwarefalen blijft de productie ononderbroken.

ztC Endurance™

Stratus® ztC Endurance™

Het gebruik van ztC Endurance maakt het virtualiseren van uw  computer-infrastructuur mogelijk, waardoor de uitvoering gemoderniseerd kan worden en geavanceerde softwarestacks ingezet kunnen worden. Dit zorgt voor applicatie-beschikbaarheid en gegevens-integriteit, zowel aan de Edge als in het datacenter. Het platform combineert ingebouwde fouttolerantie, proactieve kwaliteitsbewaking en onderhoudbaarheid door OT of IT, tezamen met het voldoen aan cybersecurity-eisen.

ztC Edge™

Stratus® ztC Edge™

ztC Edge biedt een zero-touch platform dat volledig op afstand kan worden geconfigureerd, veilig en zeer geautomatiseerd is, speciaal ontworpen voor edge-omgevingen. De zelfbeschermende- en zelfbewakingsfuncties verminderen drastisch ongeplande downtime en waarborgen de continue beschikbaarheid van bedrijfskritieke toepassingen.

ftServer®

Stratus® ftServer®

De Stratus ftServer levert de prestaties die nodig zijn om uw geavanceerde processor- en datarijke toepassingen te ondersteunen, terwijl het ook de fouttolerantie, beveiliging en beheerbaarheid biedt die vereist zijn aan de rand van uw zakelijke netwerken.

everRun

Stratus everRun

Transformeer uw toepassingen tot altijd beschikbare oplossingen met aangepaste applicatiebeschikbaarheid, waardoor de tijd naar inkomsten wordt versneld.

Wilt u het zelf zien? Zin in een demonstratie?