Stratus® ztC Endurance™

Het Stratus® ztC Endurance™ platform maakt het mogelijk om IT en OT cruciale toepassingen te laten draaien zonder downtime of verlies van data.

Kenmerken

De bewezen combinatie van ingebouwde fouttolerantie, proactieve kwaliteitsbewaking en onderhoudbaarheid door OT of IT maakt innovatie mogelijk - en zorgt voor gemoedsrust.

Modulair

ontwerp met redundante CRU-modules.

Geautomatiseerde

Uptime-laag met Smart Exchange™.

Consolidatie

van werklasten.

Standaard

componenten in de industrie.

OT & IT

Beheerbaar en onderhoudbaar.

Proactieve

kwaliteitsbewaking.

Ontworpen voor de next-generation

Rekenkracht, onderhoudbaarheid en beheerbaarheid zonder consessies te doen aan de bestaande - en toekomstige - behoeften

Predictive Fault Tolerance

Intelligente, voorspellende fout tolerantie via de Stratus Automated Uptime Layer met Smart Exchange™ volgt en richt zich op een breed scala van foutpunten en neemt automatisch corrigerende maatregelen voordat deze invloed hebben op de werkomgeving.

Bescherming tegen uitval en verlies van data.

Een beschikbaarheid van zeven negens (99,99999%) zorgt voor continue beschikbaarheid, waarborgt data integriteit en beschermt tegen verlies van in-flight applicatiegegevens.

Vereenvoudigd beheer

Het beheer verloopt via een centrale beheeromgeving met ingebouwde redundantie, die transparant is voor besturingssystemen en applicaties en eenvoudig is in gebruik. De centrale beheeromgeving is ook van op afstand toegankelijk en samen met de beheer-API’s sluit ze aan op uw bestaande IT-tools en -systemen.

Ongelooflijk hoge prestaties

De nieuwste technologie – van 4e generatie Intel® Xeon® Scalable-processors tot snelle NVMe-schijven, snelle Gen 4 PCIe I/O en robuust, high-performance DDR5-geheugen – levert razendsnelle prestaties boven op de beste fout tolerante systemen in de branche.

Makkelijk te onderhouden

Redundante, modulaire architectuur ontworpen voor onderhoudbaarheid. Beschikt over vier paar van door de klant te vervangen eenheden (CRU’s): compute, I/O, voeding en opslag – die door OT- of IT-personeel zonder gespecialiseerde kennis of gereedschap hot-swappable zijn.

Data sheet

Stratus ztC Endurance 3100

Voordelige prestaties voor stabiele, vaste op zichzelf staande toepassingen op afgelegen kantoren, filialen of productielocaties.

1 x 4e generatie Intel® Xeon® Silver processor, 12 cores

Tot 256 GB DDR5 RDIMMS

Tot 38.4 TB native NVMe opslag

Stratus ztC Endurance 5100

Veelzijdigheid en flexibiliteit voor snel groeiende of evoluerende toepassingen in regionale kantoren, externe installaties of regionale datacenters.

2 x 4e generatie Intel® Xeon® Silver processors, 24 total cores

Tot 512 GB DDR5 RDIMMS

Tot 38.4 TB native NVMe opslag

Stratus ztC Endurance 7100

Hoge prestaties voor data- of transactie-intensieve toepassingen met een hoog volume in grote externe fabrieken of bedrijfsdatacenters.

2 x 4e generatie Intel® Xeon® Gold processors, 48 total cores

Tot 1024 GB DDR5 RDIMMS

Tot 38.4 TB native NVMe opslag

Maak nu een afspraak!

Onze experts staan klaar voor een consult op maat.