SIOS LifeKeeper voor Windows

Betrouwbare Hoge Beschikbaarheid

Bouw robuuste Windows-omgevingen met SIOS LifeKeeper. Implementeer flexibele SAN- en SANless-clusters op fysieke, gevirtualiseerde, en cloud servers. Bereik 99,99% beschikbaarheid en noodherstel voor uw cruciale applicaties op Microsoft Windows Server

De flexibiliteit om SAN- en SANless-clusters te bouwen voor Windows-omgevingen op fysieke servers, gevirtualiseerde servers en in de cloud

LifeKeeper voor Windows is een nauw geïntegreerde combinatie van hoogbeschikbare failover-clustering, continue toepassingsbewaking, gegevensreplicatie en configureerbare herstelbeleidsregels. U krijgt 99,99% beschikbaarheid en rampenherstel voor toepassingen die draaien op Microsoft Windows Server in fysieke, virtuele en cloudomgevingen, hybride cloudomgevingen en multicloudomgevingen.

Flexibiliteit in configuratie

SIOS biedt de flexibiliteit om uw keuze te maken voor SAN- en SANless-clusters met een breed scala aan opslagapparaten, zoals direct aangesloten SCSI, iSCSI en Fibre Channel, en configuraties. LifeKeeper levert real-time, continue replicatie en snelle, efficiënte rampenherstel over een WAN of cloudregio voor volledige bescherming van essentiële Windows-toepassingen. Stand-by servers kunnen zowel lokaal als op afstand zijn, waardoor zowel hoge beschikbaarheid als configuraties voor rampenherstel worden ondersteund. Gebruik SIOS Protection Suite on-premises, in de cloud of in een multi-cloudomgeving.

Het beschermen van toepassingen in de cloud

LifeKeeper biedt de bescherming die u nodig hebt om essentiële toepassingen uit te voeren in de cloud van Amazon Web Services (AWS) EC2, Microsoft Azure en Google Cloud Platform zonder concessies te doen aan prestaties, beschikbaarheid of rampenherstel. Het maakt failover van toepassingsinstanties mogelijk over zowel cloud-beschikbaarheidszones als regio’s voor bescherming tegen grootschalige en regionale rampen.

Toepassingsspecifieke intelligentie voor geautomatiseerde, betrouwbare failover.

LifeKeeper wordt geleverd met SIOS Application Recovery Kits (ARKs) voor een groot aantal essentiële toepassingen, waaronder SQL Server, Oracle Database, Postgres SQL en SAP HANA. ARKs bieden toepassingsspecifieke intelligentie om de installatie te vereenvoudigen, handmatige taken te automatiseren en failover te orchestreren in overeenstemming met de beste praktijken voor toepassingen.

LifeKeeper versnelt het herstel en vermindert de noodzaak van failover door automatisch te proberen een mislukte toepassing opnieuw te starten op de primaire server. Het initieert failover naar de standby-server alleen wanneer de herstart niet succesvol is.

SIOS SANless Clusters

Gebruik LifeKeeper voor Windows om een SANless-cluster te creëren met lokaal aangesloten opslag op zowel de primaire als de standby-servers. LifeKeeper wordt geleverd met SIOS DataKeeper, dat netwerkefficiënte, op host gebaseerde blokniveau-replicatie biedt. DataKeeper synchroniseert lokale opslag met real-time replicatie voor failover en bescherming tegen rampen zonder de kosten en het risico van een single point of failure van een op SAN gebaseerd cluster. U kunt ook veel real-time kopieën maken via een-op-veel replicatie.

Gebruik SIOS Protection Suite voor efficiënte gegevensreplicatie voor snelle, ordelijke gegevensmigratie of verplaatsing naar nieuwe virtuele machines.

Snelle, eenvoudige DR-testen en onderhoud zonder downtime

De software stelt beheerders in staat om eenvoudig een overschakeling uit te voeren van de primaire naar secundaire knooppunten op de locatie voor rampenherstel voor tests. Deze functie maakt het mogelijk om toepassingen in bedrijf te houden op het primaire knooppunt terwijl DR-tests worden uitgevoerd door eenvoudigweg de doelgegevens vrij te geven en de toepassing in bedrijf te stellen op het back-upsysteem. Bevestig de herstelbaarheid van uw apps en gegevens en voer upgrades en onderhoud uit met minimale impact op uw productienetwerk.

Geoptimaliseerd voor prestaties op een WAN

SIOS-clusters gebruiken blokreplicatie en geïntegreerde WAN-versnelling om optimale doorvoer te bereiken, ongeacht de snelheid of latentie van de WAN-link, zonder de noodzaak van op hardware gebaseerde WAN-versnellers. Negen niveaus van compressie en bandbreedtebeperking leveren de perfecte balans tussen WAN-efficiëntie, host-werklast en gegevensthroughput om te voldoen aan uw omgevings- en gegevensbeschermingsvereisten.

De functie Target Snapshots zorgt ervoor dat de hoge prestaties niet worden belemmerd door het rapporteren van toegangspunten in de tijd om rapporten uit te voeren vanaf een secundaire knooppunt. Deze functie ontlast werklasten die de prestaties van het primaire knooppunt kunnen verminderen, en biedt snellere queries, beter gebruik van resources en een meer bevredigende ervaring voor eindgebruikers.

Maak nu een afspraak!

Onze experts staan klaar voor een consult op maat.