SIOS DataKeeper Cluster Edition

Verhoog Betrouwbaarheid, Versnel Prestaties

Transformeer uw Windows Server Failover Cluster met SIOS DataKeeper. Realiseer hoge beschikbaarheid en noodherstel voor cruciale applicaties, van SQL Server tot Oracle en meer. Geen SAN nodig.

SANloze Windows Server Failover Clustering

SIOS DataKeeper Cluster Edition is een software-add-on die eenvoudig en naadloos integreert met Windows Server Failover Clustering (WSFC) om prestatie-geoptimaliseerde host-gebaseerde synchrone of asynchrone replicatie toe te voegen. SIOS DataKeeper stelt u in staat om eenvoudig een SANloze cluster te creëren om hoge beschikbaarheid en noodherstel te bereiken voor uw belangrijkste toepassingen die werken in de cloud, in gevirtualiseerde omgevingen zoals VMware, of op fysieke servers met alleen lokale opslag. Gebruik SIOS DataKeeper Cluster Edition-software om uw bedrijfskritieke Windows-omgevingen, waaronder Microsoft SQL Server, Oracle, SharePoint, Lync, Dynamics en Hyper-V, te beschermen tegen downtime en gegevensverlies in een fysieke, virtuele of cloudomgeving.

Het beschermen van applicaties in de cloud en hybride cloud

SIOS DataKeeper stelt je in staat om je bedrijfskritieke toepassingen uit te voeren in een flexibele, schaalbare cloudomgeving, zoals Amazon Web Services (AWS), Azure en Google Cloud Platform, zonder concessies te doen aan prestaties, hoge beschikbaarheid of bescherming tegen rampen. Het is de enige door Azure gecertificeerde high availability-software voor WSFC.

Het beschermen van applicaties in de cloud en hybride cloud

SIOS DataKeeper stelt je in staat om je bedrijfskritieke toepassingen uit te voeren in een flexibele, schaalbare cloudomgeving, zoals Amazon Web Services (AWS), Azure en Google Cloud Platform, zonder concessies te doen aan prestaties, hoge beschikbaarheid of bescherming tegen rampen. Het is de enige door Azure gecertificeerde high availability-software voor WSFC.

On-premises, in de Cloud en in hybride cloudomgevingen

SIOS DataKeeper Cluster Edition stelt je in staat om een cluster te bouwen met behulp van je keuze aan industrienorm hardware en lokaal aangesloten opslag in een SANloze configuratie in een breed scala van configuraties. SIOS SANloze clusters elimineren niet alleen de kosten, complexiteit en het risico van een single-point-of-failure van een SAN-cluster, maar stellen je ook in staat om te profiteren van de nieuwste flash- en SSD-opslag voor prestaties en bescherming in een enkele kostenefficiënte oplossing. En je kunt SIOS-software toevoegen aan een bestaand op hardware gebaseerd SAN-cluster om noodherstel naar een externe server in een herstelsite of naar de cloud te realiseren.

Scale Out File Server (SOFS) en Storage Spaces Direct (S2D), twee technologieën die worden aangeboden in Microsoft Windows voor het delen van schijven, kunnen niet worden gebruikt in een cluster voor het delen van schijven over cloud-regio’s en beschikbaarheidszones. Dit beperkt je configuratie tot één datacenter (beschikbaarheidszone) en als er een storing optreedt, kan de toegang tot toepassingsdiensten verloren gaan.

In tegenstelling hiermee simuleert SIOS DataKeeper Cluster Edition volledig geclusterde gedeelde opslag en is in staat om volledig gecertificeerde hoogbeschikbaarheidsclusterbescherming te bieden over cloud-regio’s en beschikbaarheidszones – wat je aanzienlijk grotere bescherming geeft tegen een breed scala aan storingen.

SIOS DataKeeper Cluster Edition voor SAP in de Cloud - Bescherming van Enterprise-Klasse

Met behulp van SIOS DataKeeper Cluster Edition kun je hoogwaardige bescherming van beschikbaarheid realiseren voor kritieke SAP-componenten, waaronder ABAP SAP Central Service (ASCS)-instantie, back-end databases (Oracle, DB2, MaxDB, MySQL en PostgreSQL), en de SAP Central Services Instantie (SCS).

Ongelooflijk snelle replicatie over lokale en wijde netwerken.

Het is een lichtgewicht, op de host gebaseerde oplossing die de prestatie-impact van replicatie op je applicatieservers en netwerk minimaliseert. Het houdt real-time kopieën van gegevens gesynchroniseerd over meerdere servers en datacenters voor snelle, efficiënte noodherstel.

SIOS DataKeeper Standard Edition maakt gebruik van snelle, efficiënte replicatie op blokniveau om gegevens over zowel lokale als wijde netwerken over te dragen met minimale bandbreedte. Het levert ongelooflijk snelle replicatiesnelheden zonder de noodzaak van extra hardwareversnellers of compressieapparaten.

SIOS DataKeeper-software biedt real-time gegevensreplicatie voor noodherstel in Windows Server-omgevingen. Het beschermt gegevens in fysieke, virtuele en cloudomgevingen en biedt bescherming van enterpriseklasse voor alle serverworkloads tegen een fractie van de kosten van op array-gebaseerde replicatie.

Free trial request

Vraag nu een gratis trial aan!

Maak nu een afspraak!

Onze experts staan klaar voor een consult op maat.

Free trial request

 Vul het formulier in en we zullen contact met je opnemen voor een trial voor SIOS Datakeeper!