Diverse soorten back-upsoftware

Elke variant in ons aanbod als back-upsoftware reseller is zorgvuldig samengesteld om aan de uiteenlopende eisen van moderne bedrijven te voldoen, ongeacht de sector. Met deze reeks producten bent u verzekerd van een betrouwbare back-upoplossing die past bij uw systeembeheer.

Voor Managed Service Providers bieden we veelzijdigheid aan om gemakkelijk een breed scala aan klanten te beschermen.

Ook bieden we de mogelijkheid voor resellers aan om deel te nemen aan ons Reseller- en Managed Service Provider (MSP) programma.

Boxshot_Backup_Assist_Classic-1024x717

BackupAssist Desktop

Elke variant in ons aanbod als back-upsoftware reseller is zorgvuldig samengesteld om aan de uiteenlopende vereisten van moderne bedrijven te voldoen, ongeacht de sector. Met deze reeks producten bent u verzekerd van een betrouwbare back-upoplossing die past bij uw systeembeheer. Voor Managed Service Providers bieden we veelzijdigheid aan om gemakkelijk een breed scala aan klanten te beschermen. Ook bieden we de mogelijkheid voor resellers aan om deel te nemen aan ons Reseller- en Managed Service Provider (MSP) programma.

Boxshot_Backup_Assist_Classic-1024x717

BackupAssist Classic

Volledig systeemherstel of terughalen van individuele bestanden. Geniet bovendien van de CryptoSafeGuard optie om uw backup-media tegen ransomware te beschermen. Met BackupAssist legt u de zorg voor uw kostbare data in handen van een Microsoft gecertificeerde Backup oplossing.

Boxshot_Backup_Assist_365

BackupAssist 365

Hoe kunt u problemen van deze potentiële gevaren voorkomen? Met BackupAssist 365 kunt u eenvoudig backupschema’s instellen en beheren voor uw cloud hosted mail en bestanden. Zo kunt u altijd over een lokale kopie van uw kostbare gegevens beschikken.

Maak nu een afspraak!

Onze experts staan klaar voor een consult op maat.