High Availability

Dankzij de systeemreplicatie mogelijkheden kunnen SIOS-clusters eenvoudig worden geïmplementeerd om elke toepassing te beschermen met behulp van consistente, vooraf gedefinieerde instellingen en geïntegreerde best practices.

SAP en S/4HANA

SIOS Protection Suite voor Linux biedt intelligente HA-bescherming voor bedrijfskritieke SAP S/4HANA-omgevingen – on-premises of in de cloud – zonder de noodzaak van gespecialiseerde vaardigheden of het risico dat inherent is aan complexe, handmatige scripting. Applicatiebewuste beschikbaarheid zorgt ervoor dat clusterfailover automatisch voldoet aan de best practices van SAP en S/4HANA voor een succesvolle continue werking.

Superieure bescherming

  • Bescherm uw volledige SAP-stack met clustering met hoge beschikbaarheid, continue gegevensreplicatie en functionaliteit voor noodherstel
  • Ondersteunt zowel JAVA- als ABAP-versies van SAP-servers die draaien op Red Hat Enterprise Linux, SUSE Linux Enterprise Server en andere Linux OS-omgevingen en is geschikt voor een breed scala aan opslagarchitecturen.

 

SIOS Protection Suite voor Linux

Out-of-the-box hoge beschikbaarheid voor SAP HANA – Voldoe aan SLA’s voor >99,99% beschikbaarheid zonder gespecialiseerde expertise. Wizard-gestuurde, geautomatiseerde configuratie en beheer elimineert tijdrovende, foutgevoelige handmatige stappen. Validatie van gebruikersinvoer zorgt voor foutloze configuratie- en beheerinstellingen Applicatieherstelkits ookwel Application Recovery Kits (ARKs) genoemd, bieden diepgaande bewaking van SAP S/4HANA-services en -werking. CLI-cloning (import/export-configuratie) maakt configuratie en bediening van nieuwe systemen mogelijk met vooraf gedefinieerde instellingen en geïntegreerde best practices.

SIOS Protection Suite™

SIOS Protection Suite™ voor Linux -software om een traditioneel SAN-gebaseerd cluster of een SANless cluster te bouwen door lokale opslag op het actieve SAP Server-knooppunt (of cloud-instance) te synchroniseren met lokale opslag op een stand-by-knooppunt met behulp van realtime replicatie op blokniveau. Replicatie kan zowel in synchrone als in asynchrone modus werken. SANless-clusters kunnen worden gebruikt om bewerkingen met hoge beschikbaarheid in cloudomgevingen te ondersteunen.

SAP en S/4HANA Disaster Recovery

De SIOS-software maakt het testen op disasterrecovery eenvoudig doordat beheerders SAP en/of S/4HANA naar de DR-site kunnen verplaatsen voor testen en deze terug kunnen verplaatsen naar de primaire site wanneer het testen is voltooid. Het stelt u ook in staat SAP in dienst te laten op de primaire site terwijl u DR-testen voltooit zonder impact op uw productienetwerk door de doelgegevens te ontgrendelen en in gebruik te nemen op het back-upsysteem om herstel te verifiëren.

More

Automatische failover

Bij een storing op het actieve clusterknooppunt verplaatst SIOS-software de SAP- en/of S/4HANA-bewerking naar het stand-byknooppunt. Met SIOS-software kunt u standby-servers configureren die lokaal of extern zijn via een LAN of WAN.

Realtime opslagreplicatie zorgt voor onmiddellijk herstel van een lokale systeemstoring en stelt u in staat meerdere realtimekopieën te maken via one-to-many replicatie.

Maak nu een afspraak!

Onze experts staan klaar voor een consult op maak. Zorg ervoor dat u beschermd bent.