everRun Datasheet Final_6_29_23


Betaalbare, makkelijk te beheren software om uw altijd beschikbare applicaties te ondersteunen

Als u zou worden gevraagd om een lijst op te stellen van applicaties die absoluut continu beschikbaar moeten zijn, zou u waarschijnlijk geen moeite hebben om die lijst samen te stellen. Waarschijnlijk is uw lijst de afgelopen jaren gegroeid – en blijft deze groeien. Bij Stratus hebben we gezien dat de noodzaak voor altijd beschikbare applicaties wereldwijd steeds meer voorkomt in alle markten en industrieën. Maar wat drijft deze vraag? De voor de hand liggende redenen zijn financiële verliezen en langetermijnschade aan de reputatie van een organisatie wanneer bedrijven stil komen te liggen.

In de huidige competitieve omgeving moeten organisaties 24/7/365 opereren en topdiensten leveren, zowel extern als intern. Als uw dienst uitvalt in de productie, kunnen uw productielijnen niet functioneren en lijden productiviteit en inkomsten verlies; in beveiligings- en automatiseringsomgevingen in de bouw zijn de panden en personen die moeten worden beschermd blootgesteld aan interne en externe bedreigingen; in de gezondheidszorg en openbare veiligheid staan levens op het spel. En er zijn andere overwegingen die de noodzaak voor continu beschikbare applicaties stimuleren, waaronder de constante strijd van organisaties om te voldoen aan regelgeving, rampen te beheersen en te plannen voor bedrijfscontinuïteit. Al deze factoren dragen bij aan een toenemende vraag naar betrouwbare, continue beschikbaarheid van uw meest kritieke applicaties, zonder tolerantie voor onderbrekingen in de dienstverlening en de daarmee gepaard gaande inkomstenderving.

Wat betekent “beschikbaarheid” precies?

De term “beschikbaarheid” is een karakterisering van hoe betrouwbaar een computersysteem kan functioneren en de taken kan uitvoeren waarvoor het is ontworpen. Het wordt gemeten als een percentage van de tijd binnen een bepaald tijdsbestek (bijvoorbeeld een jaar) waarin uw applicaties operationeel zijn en toegankelijk voor gebruikers. Maar niet alle beschikbaarheid is gelijk. Verschillende oplossingen bieden verschillende niveaus van beschikbaarheid:

Back-ups en restores: Basis back-up, data-replicatie en failover oplossingen en procedures zijn beschikbaar om services te herstellen in geval van een storing of ramp. Deze oplossingen voorkomen geen downtime, maar richten zich op herstelbaarheid wat zich vertaalt naar beschikbaarheid van 99% tot 99.9%. En downtime van 8 uur tot 4 dagen kan van 2 miljoen dollar tot 23 miljoen dollarkosten.

Hoge beschikbaarheid: wordt typisch toegepast middels clustering, deze oplossingen zijn beschikbaar met een zeer hoge beschikbaarheidspercentage. Gebruikers krijgen nauwelijks of geen onderbrekingen. Hoge beschikbaarheid verandert in beschikbaarheid van 99.95% tot 99.99%. En kosten van een downtime van 1 tot 4 uur is 230,000 dollar.

Continue beschikbaarheid: Zelfs in het geval van een storing worden de operaties van de applicatie niet onderbroken. Downtime wordt geëlimineerd en er gaat geen data verloren bij een storing of lokaal incident. Deze oplossingen richten zich op het voorkomen van downtime, wat zich vertaalt naar een beschikbaarheid van 99.999%. Als u minder dan 5 minuten niet beschikbaar bent, beperkt u uw risico tot $23K.

Belangrijkste voordelen:

 • Proactieve risicovermijding door constante replicatie om downtime te voorkomen.
 • Bescherming tegen lokale stroomstoringen, problemen in gebouwen of fysieke machine storingen.
 • Voldoen aan zakelijke vereisten en geoptimaliseerd gebruik van middelen.
 • Continue beschikbaarheid van applicaties zonder configuratiecomplexiteit.
 • Lage TCO (Total Cost of Ownership) dankzij standaard infrastructuur in de industrie en flexibele opslagopties.
 • Eliminatie van downtime met het bijkomende voordeel van virtualisatie.

“De everRun-oplossing voor P2000 biedt ons het extreme niveau van beschikbaarheid dat we nodig hebben voor ons kritische toegangscontrolesysteem op de luchthaven.”

– Rob Benstein, Directeur Openbare Veiligheid en Operaties, Gerald R. Ford International Airport

Bereik continue beschikbaarheid van applicaties met everRun

Stratus everRun vereenvoudigt het proces om applicaties beschikbaar te maken – niet slechts af en toe, maar altijd. De op software gebaseerde oplossing van everRun verbindt twee servers via een virtualisatieplatform, waarbij beveiligde virtuele machines worden gekoppeld om een enkele operationele omgeving te creëren. De volledige applicatieomgeving, inclusief data in het geheugen, wordt gerepliceerd door everRun, waardoor applicaties blijven draaien zonder onderbrekingen of dataverlies. Als een fysieke machine uitvalt, blijft de applicatie draaien op de andere fysieke machine zonder onderbrekingen of dataverlies. Als een hardwarecomponent faalt, vervangt everRun het gezonde component van het tweede systeem totdat het defecte component is gerepareerd of vervangen.

Optimaliseer applicatieomgevingen voor maximale beschikbaarheid

Met everRun kunt u de waarde realiseren van continu beschikbare applicaties zonder de configuratiecomplexiteit die gepaard gaat met traditionele oplossingen. Het is niet nodig om uw applicaties te ontwerpen met hoge beschikbaarheid (HA) in gedachten, of om de connectiviteit tussen servers te beheren of gedeelde opslag te configureren waar data wordt opgeslagen. everRun stelt u in staat om fysieke servers te consolideren en uw operationele kosten te verlagen terwijl u uw applicaties beschermt tegen downtime. everRun ondersteunt een breed scala aan standaard Intel-gebaseerde x86 serverhardware.

Optionele Stratus-producten en -diensten

Stratus biedt verschillende opties om de mogelijkheden van everRun uit te breiden en te verbeteren.

 • EverRun SplitSite 
 • Hoge beschikbaarheid of fouttolerantie over een grootstedelijk gebied
 • everRun Extend
 • DR over fouttolerante locaties verbonden via WAN
 • Een verscheidenheid aan industriestandaard x86-systemen wordt ondersteund.
 • Een verscheidenheid aan Microsoft Windows Server en Desktop gastbesturingssystemen wordt ondersteund.
 • Een verscheidenheid aan Red Hat, SUSE, Ubuntu, Oracle en CentOS Linux gastbesturingssystemen wordt ondersteund.
 • Tot 384 GB RAM
 • Tot 28 virtuele machines

 

Daarnaast biedt Stratus wereldwijde service en ondersteuning van topklasse, 24/7/365. Onze deskundige serviceprofessionals, ondersteund door onze geavanceerde technologie, monitoren, diagnosticeren en lossen problemen op vanuit de Stratus Customer Assistance Centers (CAC’s) wereldwijd. Mocht er een probleem optreden, dan wordt u direct op de hoogte gebracht via e-mail, sms of SNMP-melding.

Aanbevolen configuraties voor everRun

 • Een paar industriestandaard x86_64-servers met Intel VT ingeschakelde CPU-chipsets
 • 8 GB RAM of meer
 • Schijfruimte van 50 GB of meer, plus 10 GB voor VM- en dataopslag
 • Twee 10 GbE-netwerkpoorten, twee 1 GbE-netwerkpoorten

Ondersteunde gastbesturingssystemen:

 • Microsoft® Windows Server®
 • Linux

 

Ondersteunde besturingssystemen:

 • Een verscheidenheid aan industriestandaard x86-systemen wordt ondersteund. 
 • Een verscheidenheid aan Microsoft Windows Server en Desktop gastbesturingssystemen wordt ondersteund. 
 • Een verscheidenheid aan Red Hat, SUSE, Ubuntu, Oracle en CentOS Linux gastbesturingssystemen wordt ondersteund. 
 • Tot 384 GB RAM
 • Tot 28 virtuele machines