Hoge beschikbaarheid voor SAP en SAP S/4HANA op AWS Cloud

SAP-gecertificeerde High Availability-bescherming voor uw applicaties en gegevens op AWS

SIOS biedt deskundige, uitgebreide SAP-gecertificeerde bescherming voor uw applicaties en gegevens op AWS, inclusief hoge beschikbaarheid, gegevensreplicatie en noodherstel in een eenvoudige, kostenefficiënte oplossing. SIOS biedt eenvoudige en flexibele configuratie, snelle replicatie en uitgebreide monitoring en bescherming van de gehele SAP- en SAP S/4HANA-omgeving. SIOS-software bewaakt de gezondheid van de gehele SAP- en SAP S/4HANA-omgeving en biedt applicatiebewuste hoge beschikbaarheid om maximale uptime te garanderen.

SIOS Quick Start-implementaties voor AWS

SIOS-clusteringsoftware bewaakt de gezondheid van de gehele SAP- of SAP S/4HANA-omgeving op AWS en biedt toepassingsbewuste hoge beschikbaarheid om maximale uptime met realtime gegevensbescherming te garanderen. SIOS-software verifieert dat SAP actief is, zorgt ervoor dat gegevens worden gerepliceerd en beschikbaar zijn, en maakt betrouwbaarheid mogelijk met minimale hersteltijd bij fouten en storingen.

De SIOS DataKeeper- en SIOS Protection Suite Quick Start-implementaties voor AWS zijn uitgebreide oplossingen die de overgang naar het werken met hoge beschikbaarheid in de cloud helpen vereenvoudigen, waardoor uiteindelijk IT-personeel wordt vrijgemaakt om aanvullende bedrijfsinitiatieven te ondersteunen.

AWS Quick Starts zijn geautomatiseerde referentie-implementaties voor belangrijke workloads op AWS. Elke QuickStart start, configureert en voert de AWS-service uit die nodig is om een specifieke werklast op AWS te implementeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de best practices van AWS voor beveiliging en beschikbaarheid. QuickStarts elimineren handmatige stappen met een enkele klik – ze zijn snel, goedkoop en aanpasbaar. Er zijn verschillende SIOS AMI’s te koop op AWS Marketplace, waardoor klanten hoge beschikbaarheid kunnen toevoegen aan een bestaande implementatie of een SAP-cluster met twee knooppunten in AWS kunnen implementeren

FT Systems Fault Tolerant Solutions

Wij bieden volledige oplossingen met de bijbehorende ondersteuning aan ten behoeve van de bescherming en continuïteit van bedrijfskritische toepassingen en cruciale data.

Contact

Wat kost het en wat zijn de neveneffecten van een onderbreking in uw IT- en/of OT processen? Ga uitval of verstoring preventief tegen! Zorg dat de continuiteit voor uw bedrijf op orde is en beperk risico’s.