Video: Waarom u regelmatig gezondheidscontroles moet uitvoeren om een ​​hoge beschikbaarheid te garanderen

In deze video vertelt Philip Merry, Software Engineer bij SIOS Technology, over het belang van het regelmatig uitvoeren van gezondheidscontroles, vooral wanneer er enkele systeembrede wijzigingen worden aangebracht.

Een statuscheck van uw  systemen met hoge beschikbaarheid (HA)  is van cruciaal belang om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. “Klanten die een gezondheidscontrole ondergaan,  profiteren van de mogelijkheid om problemen in de toekomst te voorspellen en te voorkomen ”, zegt  Philip Merry , Software Engineer bij SIOS Technology. “Klanten die onze aanbevelingen en gezondheidscontroles hebben geïmplementeerd, zien ook minder problemen in de implementatieactiviteit en openen minder gevallen tijdens de levensduur van die knooppunten.”

In deze video begeleidt Merry u door het proces van gezondheidscontroles en legt hij uit hoe SIOS teams helpt ervoor te zorgen dat deze gezondheidscontroles soepel verlopen zonder onverwachte downtime. Hij deelt ook enkele aanbevelingen over hoe vaak deze gezondheidscontroles moeten worden uitgevoerd en hoe teams zich kunnen voorbereiden op effectieve gezondheidscontroles.