Video: SIOS LifeKeeper voor Linux v9.7 voegt nieuwe HA/DR-mogelijkheden toe voor SAP HANA

In deze video introduceert onze VP Global Sales en Marketing Margaret Hoagland de HANA Multitarget-functie in onze nieuwste release van  SIOS LifeKeeper voor Linux.

Belangrijkste hoogtepunten van dit video-interview:

SIOS LifeKeeper voor Linux is clustersoftware met hoge beschikbaarheid die kritieke applicaties zoals SAP, S/4HANA, SQL Server en Oracle beschermt tegen downtime en rampen. Het werkt door elke vorm van storing op het primaire knooppunt te detecteren. In het geval van een storing verplaatst het de activiteiten naar een secundair knooppunt waar het kan doorgaan.

Het ondersteunt grote Linux-distributies zoals SUSE, Red Hat, Oracle en Rocky. Klanten kunnen hun omgeving met hoge beschikbaarheid standaardiseren en dezelfde ervaring hebben, ongeacht het besturingssysteem.

Nieuwe functies en mogelijkheden in SIOS LifeKeeper voor Linux v9.7 omvatten HANA Multitarget:

Het automatiseert het proces van failover naar een secundair knooppunt en het repliceren naar een derde of zelfs vierde knooppunt voor noodherstel.

Het secundaire knooppunt neemt de volledige eigendom over van de status van het primaire knooppunt.

Hiermee kunnen klanten het derde knooppunt op een geografisch gescheiden locatie hebben.

Het elimineert de complexiteit en het handmatige scripten, wat behoorlijk omslachtig kan zijn.

Het maakt gebruik van HANA-systeemreplicatie en is dus in lijn met de best practices van SAP.

Deze functie kwam rechtstreeks voort uit feedback van klanten. SIOS-klanten hebben grote SAP-omgevingen met grote HANA-databases en complexe noodherstelvereisten.

Dit is een eenvoudig upgradeproces, zonder kanttekeningen. Als de klant uitbreidt naar een noodherstellocatie, moet hij de SIOS-documentatie raadplegen voor instructies.