Video: SIOS Cloud Availability Symposium 2023 om zich te concentreren op het beheersen van noodherstel

In deze video vertelt Natalia Casey , onze Senior Marketing Programs Manager, over het komende evenement van SIOS, SIOS Cloud Availability Symposium 2023 . Ze bespreekt ook hoe SIOS-technologie bedrijven helpt hun applicaties te beschermen en ervoor te zorgen dat ze effectieve strategieën hebben rond  hoge beschikbaarheid en noodherstel . 

Hoogtepunten van dit video-interview:

Hoewel de cloud veel voordelen biedt, zijn organisaties zich wellicht niet bewust van de gaten die de cloud niet kan dichten op het gebied van beschikbaarheid en noodherstel. Casey vertelt over de noodzaak van constante opleiding van de IT-teams en veel testen om ervoor te zorgen dat alle rampenherstelplannen en -processen effectief blijven.

Het symposium zal zich richten op het beheersen van rampenherstel voor SAP, waar deelnemers kunnen leren over best practices voor de planning en implementatie van rampenherstel, evenals tips voor het garanderen van een hoge beschikbaarheid van hun SAP-omgeving. Casey legt enkele van de belangrijkste onderwerpen uit die tijdens het evenement aan bod zullen komen.

Het evenement is bedoeld voor iedereen die applicaties in de cloud draait en meer wil weten over disaster recovery, hoge beschikbaarheid en het beschermen van applicaties in de cloud.

U kunt zich op deze pagina registreren om het evenement bij te wonen . De sessies worden opgenomen en zijn beschikbaar voor on-demand weergave voor geregistreerde deelnemers.