Video: Hoge beschikbaarheid voor staat, lokale overheid en onderwijs (SLED)

In deze video bespreekt Dave Bermingham, SIOS Director of Customer Success, de levering van oplossingen met hoge beschikbaarheid door het bedrijf aan staats-, lokale overheids- en onderwijsorganisaties (SLED).

Dave benadrukt het belang van hoge beschikbaarheid voor SLED-organisaties, waarbij hij specifiek de communicatie- en samenwerkingshulpmiddelen vermeldt die worden gebruikt door hulpdiensten, financiële beheersystemen, studenteninformatiesystemen en leerbeheersystemen, die allemaal voortdurend toegankelijk moeten zijn.

Hij benadrukt de belangrijkste kenmerken die een oplossing met hoge beschikbaarheid zou moeten hebben, zoals kosteneffectief en betrouwbaar, het bieden van redundantie, het handhaven van hoge prestatieniveaus, het detecteren van fouten en het uitvoeren van herstelacties, schaalbaar en integreerbaar met bestaande systemen en infrastructuur.

Bermingham geeft twee voorbeelden van de SANless-clusteroplossing van SIOS in actie. Het eerste voorbeeld is hoe ze hoge beschikbaarheid boden op zowel applicatie- als datacenterniveau om downtime tijdens universitaire inschrijvingen te elimineren. Het tweede voorbeeld is hoe ze samenwerkten met een integrator om ervoor te zorgen dat het CAD-systeem van het callcenter zeer beschikbaar was en politie-, brandweer- of reddingsteams kon sturen tijdens meerdere rampen.

Het is belangrijk om te overwegen om een ​​clusteroplossing met hoge beschikbaarheid, zoals SIOS, toe te voegen die kan voldoen aan de hoge beschikbaarheidsbehoeften op applicatieniveau, wat vervolgens kan bijdragen aan het behoud van de applicatieprestaties.