Stap voor stap: Amazon EC2 configureren voor bedrijfskritische applicaties

AWS garandeert dat als twee of meer instances in verschillende beschikbaarheidszones (AZ’s) worden geïmplementeerd, ten minste één van die instances externe connectiviteit zal hebben. De SLA garandeert niet dat de applicatie die in de instance draait, beschikbaar zal zijn. Om de beschikbaarheid van de applicatie aan te pakken, moeten gebruikers aanvullende stappen ondernemen om de applicatie te monitoren en te herstellen als er een fout optreedt.

In dit eBook beschrijft de auteur gedetailleerd wat er nodig is om de EC2-infrastructuur voor te bereiden ter ondersteuning van bedrijfskritische applicaties die zijn geclusterd met Windows Server Failover Clustering (WSFC). Om in aanmerking te komen voor de beschikbaarheid van 99,99 procent moeten instances over meerdere AZ’s worden geïmplementeerd. Lezers zullen leren hoe ze de EC2-infrastructuur kunnen ontwerpen om cross-AZ failover-clustering te ondersteunen.

*Verplicht veld: Het gevraagde bronmateriaal wordt per e-mail naar u verzonden. De door u verstrekte informatie wordt gebruikt in overeenstemming met de voorwaarden van ons privacybeleid.”