SIOS-technologie biedt hoge beschikbaarheid voor kritieke toepassingen op luchthavens

Uitvallen van bedrijfskritische systemen op luchthavens kunnen snel chaos veroorzaken en kostbaar blijken. Daarom proberen veel luchthavens effectieve failover-oplossingen te implementeren. SIOS Technology helpt verschillende grote luchthavens met een hoge beschikbaarheid van kritieke applicaties en het implementeren van disaster recovery-oplossingen.

In deze video  bespreekt Margaret Hoagland , VP Global Sales en Marketing bij SIOS Technology, de hoge beschikbaarheid op luchthavens, de verschillende kritische toepassingen die luchthavens gebruiken en de gevolgen als deze mislukken. Hoagland gaat gedetailleerd in op hoe SIOS-technologie deze kritieke applicaties helpt beschermen.

Advies voor bedrijven die de bedrijfscontinuïteit willen waarborgen:

Identificeer alle plaatsen waar mogelijk een failover kan plaatsvinden, zoals omgevingsfouten, menselijke fouten, hardwarefouten, softwarefouten, stroomstoringen, enz.

Plan voor elk afzonderlijk storingspunt.

Train alle mensen die verantwoordelijk zijn voor het ondersteunen en operationeel houden van die SAP HANA-omgeving.

Test de failoverscenario's. Zorg ervoor dat wanneer er iets mislukt waardoor uw datacenter wordt uitgeschakeld, u er klaar voor bent, dat wil zeggen dat uw HA- en DR-systemen daadwerkelijk zullen werken zoals u verwacht.

Laten we SIOS Lifekeeper in actie zien:

Doane toont twee servers in AWS: de ene draait ASCS, de andere draait ERS. Hij injecteert een kernelfout in de ASCS-server. Het gaat naar beneden. De secundaire server neemt het automatisch over en start het ASCS-proces. Wanneer de server die defect is geraakt, weer actief wordt, gaat ERS automatisch van de momenteel actieve server naar de andere om de best practices van SAP te behouden.