Factsheet: Olie en gas HA & DR

Systemen beschermen tegen downtime en gegevensverlies

De software voor hoge beschikbaarheid en noodherstel (HA/DR) van SIOS Technology beschermt kritieke applicaties, databases en systemen die in de olie- en gasindustrie worden gebruikt tegen downtime en rampen als gevolg van infrastructuur-, netwerk- en applicatiestoringen.

Beschermt zowel Windows- als Linux-applicaties en databases

SIOS biedt de flexibiliteit om SAN- en SANless-clusters te bouwen voor Windows- of Linux-omgevingen, op fysieke servers op locatie, gevirtualiseerde servers en in de cloud. Verplaats Windows Server Failover Clustering eenvoudig zonder onderbrekingen naar de cloud, of bouw een Linux-clusteromgeving met ingebouwde applicatiespecifieke intelligentie. Configureer clusters in verschillende beschikbaarheidszones en regio’s in de cloud voor maximale HA/DR-bescherming, of creëer een hybride cloud om aan uw specifieke behoeften te voldoen. SIOS helpt u ervoor te zorgen dat aan de wettelijke vereisten wordt voldaan, terwijl uw systemen te allen tijde online en beschikbaar blijven.

SIOS DataKeeper

Gebruik SIOS DataKeeper Cluster Edition-software om uw bedrijfskritische Windows-applicaties en de databases waarop ze draaien, inclusief Microsoft SQL Server, Oracle, te beschermen in een fysieke, virtuele of cloudomgeving. Voeg SIOS DataKeeper toe aan een Windows Server Failover Clustering-omgeving om een ​​SAN-loos cluster te creëren waar traditionele gedeelde opslagclusters onmogelijk of onpraktisch zijn. Snelle, efficiënte hostgebaseerde replicatie synchroniseert lokale opslag op alle clusterknooppunten voor maximale configuratieflexibiliteit. Of voeg replicatie toe aan uw bestaande SAN-gebaseerde Windows-cluster voor DR.

Configuratieflexibiliteit

Bescherm alle serverworkloads. Repliceer binnen één locatie of tussen datacenters.

Kostenbesparingen

Geavanceerde clustering zonder dure applicatie-upgrades (bijv. SQL Server Enterprise Edition)

Verminder de complexiteit

Migreer WSFC op locatie naar de cloud zonder onderbrekingen

SIOS Protection Suite voor Linux

Voer bedrijfskritische applicaties on-premise uit of in een flexibele, schaalbare cloudomgeving zoals Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of bescherming tegen hoge beschikbaarheid/disaster recovery (HA/DR). SIOS clustert op unieke wijze failover tussen cloudregio’s of beschikbaarheidszones voor echte HA-bescherming. SIOS Protection Suite bevat krachtige Application Recovery Kits (ARK’s), die handmatige taken automatiseren, de volledige applicatiestack monitoren, ervoor zorgen dat failovers betrouwbaar zijn en applicatiespecifieke best practices handhaven. SIOS ARK’s garanderen out-of-the-box HA/DR-bescherming zonder de noodzaak van afstemming, handmatige scripting of gespecialiseerde training. 

Geavanceerde automatisering

Automatisch gevalideerde gebruikersinvoer elimineert de behoefte aan dure, gespecialiseerde vaardigheden en het risico dat inherent is aan handmatige scripting voor het configureren en beheren van een cluster in complexe omgevingen die worden gebruikt in de olie- en gasindustrie

Diepgaande applicatiemonitoring

Bewaakt de gehele applicatieomgeving