Factsheet: Hoge beschikbaarheid van onderwijs

SYSTEMEN BESCHERMEN TEGEN DOWNTIME EN GEGEVENSVERLIES

Van schoolbeheersystemen tot CRM’s en studenteninformatiesystemen: de hedendaagse
scholen en hogescholen zijn meer dan ooit afhankelijk van IT-systemen. SIOS Technology maakt
cluster- en replicatiesoftware met hoge beschikbaarheid die essentiële applicaties en
databases beschermt tegen downtime en rampen, zodat studenten en docenten toegang hebben
tot de systemen die ze nodig hebben.

Voldoe eenvoudig aan beschikbaarheids-SLA's en RTO/RPO's

SIOS geeft u de flexibiliteit om SAN- en SANless-clusters voor Windows- of Linux-omgevingen te bouwen op fysieke servers, gevirtualiseerde servers en in de cloud. U kunt SIOS-software gebruiken om hoge beschikbaarheid of rampentolerantie te bereiken. Verplaats Windows Server Failover Clustering eenvoudig zonder onderbrekingen naar de cloud of bouw eenvoudig een Linux-clusteromgeving met ingebouwde applicatiespecifieke intelligentie. In de cloud kunt u clusters configureren in verschillende beschikbaarheidszones of regio’s voor maximale HA/DR-bescherming, of hybride cloud- of multicloud-configuraties creëren om eenvoudig te voldoen aan beschikbaarheids-SLA’s en RTO/RPO’s.

SIOS-producten met hoge beschikbaarheid

SIOS DataKeeper

Voeg SIOS DataKeeper toe aan een Windows Server Failover Clustering-omgeving om een ​​SANless cluster te creëren waar traditionele gedeelde opslagclusters onmogelijk of onpraktisch zijn, zoals cloud- en hybride cloudomgevingen. Snelle, efficiënte hostgebaseerde replicatie synchroniseert lokale opslag op alle clusterknooppunten voor maximale configuratieflexibiliteit. Of voeg replicatie toe aan uw bestaande SAN-gebaseerde Windows-cluster voor DR.

Gebruik SIOS DataKeeper Cluster Edition-software om uw essentiële Windows-applicaties en -systemen en de databases waarop ze draaien, inclusief Microsoft SQL Server, Oracle, te beschermen in een fysieke, virtuele of cloudomgeving.

Configuratieflexibiliteit – Bescherm alle serverworkloads. Repliceer binnen één locatie of tussen datacenters.

Kostenbesparingen – Geavanceerde clustering zonder dure applicatie-upgrades (bijv. SQL Server Enterprise Edition)

Verminder de complexiteit – Migreer WSFC op locatie naar de cloud zonder onderbrekingen

SIOS-beschermingssuite

Met SIOS Protection Suite voor Linux kunt u uw essentiële applicaties op locatie of in een flexibele, schaalbare cloudomgeving, zoals Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure, uitvoeren zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of HA/DR-bescherming. SIOS clustert op unieke wijze failover tussen cloudregio’s of beschikbaarheidszones voor echte HA-bescherming.

SIOS Protection Suite bevat krachtige Application Recovery Kits voor verschillende applicaties en databases die handmatige taken automatiseren, de volledige applicatiestack monitoren en ervoor zorgen dat failovers applicatiespecifieke best practices behouden.

Geavanceerde automatisering – Automatisch gevalideerde gebruikersinvoer elimineert de behoefte aan dure, gespecialiseerde vaardigheden en het risico dat inherent is aan handmatige scripting om een ​​cluster in complexe omgevingen te configureren en te beheren

Diepgaande applicatiemonitoring – Bewaakt de gehele applicatieomgeving

Applicatiebewuste geautomatiseerde failover – handhaaft naleving van de best practices van applicaties voor betrouwbare failovers zonder verrassingen.

Factsheet HA/DR voor onderwijs

Omgevingen en platforms beschermd

Microsoft Azure Cloud, AWS EC2, Google
Cloud Platform, Hybride Cloud, VMware,
Hyper-V, On-Premises

Besturingssystemen beschermd

Windows, SUSELinux, Red Hat

Databases en ERP's beschermd

SQL Server, SAP, SAP S/4HANA, Oracle, SharePoint

Casestudies over onderwijs

Toonaangevende universiteit in New York