Bereikbaarheid

E-mail: ftsupport@ftsystems.nl
Telefoon: +31 85 020 1690

Wij zijn op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar. Dan helpen wij u graag met uw vragen, implementaties en mogelijke uitdagingen waar u mee te maken krijgt.

Support

Binnen deze werktijden valt het volgende onder softwaresupport wat u bij ons op de betreffende software heeft afgesloten:

 • Het in behandeling nemen van uw vragen (telefonisch en e-mail).
 • En hulp bij eventuele onverhoopte problemen met betrekking op onze software (telefonisch en e-mail).

Niet opgenomen in softwaresupport zijn:

 • Installatie van hardware, software, upgrades, updates en patches.
 • Assistentie op locatie.
 • Assistentie buiten onze openingstijden.
 • everRun Health Check

Vraag naar de mogelijkheden

Indien u gebruik wil maken van bovenstaande diensten kunt u met ons contact opnemen. 
We zullen u dan voorzien van een prijsopgave.

SAP migraties en gecertificeerde bescherming

SIOS SAN- en SANless clustersoftware biedt mogelijkheden voor een On-Premise SAP migratie naar de Cloud en zorgt voor een uitgebreide SAP gecertificeerde bescherming voor uw applicaties en gegevens, waaronder hoge beschikbaarheid, gegevensreplicatie en disaster recovery in een eenvoudige, kostenefficiënte oplossing.


SIOS clustersoftware, inzetbaar voor SAP migraties en hoge beschikbaarheid.

Met SIOS clustersoftware kunt u op een gemakkelijke manier uw SAP omgeving migreren naar de cloud en clusters bouwen om de applicatie te beschermen. Dit kan in elke configuratie (of combinatie) van fysieke, virtuele, cloud (publieke, private en hybride) en krachtige flashopslagomgevingen zoals SanDisk Fusion ioMemory.

SIOS-software biedt eenvoudige en flexibele configuratie, snelle replicatie en uitgebreide monitoring en bescherming van de gehele SAP-toepassingsomgeving.

U kunt SIOS Protection Suite ™ -software gebruiken om een ​​traditioneel op SAN gebaseerd cluster te bouwen of u kunt SIOS-software gebruiken om een ​​SANless-cluster te bouwen door lokale opslag op de actieve SAP Server te synchroniseren met lokale opslag op een standby server.

Continue bewaking van de volledige SAP-omgeving. In tegenstelling tot traditionele clustersoftware die alleen controleert of de server leeft, bewaakt de SIOS Protection Suite-software de gezondheid van de gehele SAP-omgeving en biedt deze een toepassingsbewuste hoge beschikbaarheid om maximale uptime te  garanderen.

De bewaking van SIOS

SIOS-software controleert of applicatie actief is, deelt bestanden en biedt superieure bescherming:

 • Beschermt uw volledige SAP-stack d.m.v. clusters met hoge beschikbaarheid, continue gegevensreplicatie en functionaliteit voor disaster recovery.
 • Maakt clusters van één en meerdere sites mogelijk met behulp van bestaande servers en opslag.
 • Ondersteunt zowel JAVA- als ABAP-versies van SAP-servers die draaien op Red Hat Enterprise Linux, SUSE Linux Enterprise Server of Windows en biedt een breed scala aan opslagarchitectuur.
 • Intuïtieve, door een wizard gestuurde grafische gebruikersinterface vereenvoudigt de installatie, configuratie en beheer.
 • Ondersteunt fysieke, virtuele of cloudomgevingen en een breed scala aan opslagarchitecturen.
 • Gebruik SIOS-software met uw lokale SSD-opslag om hoge prestaties te krijgen voor een fractie van de kosten van een traditioneel cluster.
 • Efficiënte replicatie-engine minimaliseert netwerkverkeer – zonder hardwareversnellers of compressieapparaten.
 • Bespaart arbeidskosten door gegevensreplicatietaken te automatiseren met behulp van een intuïtieve beheerconsole.
 • AS Application Server of NFS-exports zijn beschikbaar, databases zijn gekoppeld en beschikbaar en clients kunnen verbinding maken.

SIOS-software controleert actief: servers, besturingssystemen, SAP Primary Application Server (PAS), ABAP SAP Central Service Instances (ASCS), back-enddatabases (Oracle, DB2, MaxDB, MySQL en PostgreSQL), de SAP Central Services Instance (SCS), volumes of bestandssystemen, bestandsshares of NFS-mounts, IP en virtuele IP, Enqueue en messageservers en logische volumes (LVM).

SAP Automatische of handmatige failover

In het geval van een storing op de actieve server, verplaatst de SIOS software de bewerking naar de standby server. Met SIOS-software kunt u standby servers configureren die lokaal of op afstand zijn te benaderen via een LAN of WAN. Realtime opslagreplicatie zorgt voor onmiddellijk herstel van een lokale systeemstoring en stelt u in staat meerdere realtime kopieën te maken door middel van ‘one-to-many’ replicatie.

SIOS clusters kunnen de toepassing ook stoppen en opnieuw starten, zowel lokaal als op een andere clusterserver op dezelfde site of op een andere geografische locatie. Wanneer de SIOS software een probleem detecteert, wordt automatisch een van de drie configureerbare herstelacties geïnitieerd die de uptime en bescherming voor toepassingen en gegevens maximaliseren: het kan zijn een poging om een herstart op dezelfde server uit te voeren, een omschakeling naar een standby server of het waarschuwen van een systeembeheerder. SIOS voert zowel lokaal herstel als een volledige failover snel en gemakkelijk uit.

CONTACT

Remote Support

Onze helpdesk kan u vragen om een remote sessie.

Download de TeamViewer Quick Support klantmodule.

Geeft u ons vervolgens de code die weergegeven wordt. Wij kunnen dan uw desktop zien en eventueel besturen.