Geef uitval geen kans! Continue bescherming van hard- en software.

Van cloud tot in-house of hybride infrastructuur, wij staan garant voor maximale beschikbaarheid en uptime van uw diensten en applicaties.

Services

Wij bieden volledige oplossingen met de bijbehorende ondersteuning aan ten behoeve van de bescherming en continuïteit van bedrijfskritische toepassingen en cruciale data.

Cloud migratie

Plaatst u uw data en toepassingen in de cloud, ook dan kunnen wij u daarbij helpen en bieden wij diensten om dit goed en veilig te kunnen doen.

Leer meer

Applicatie monitoring

Er gaan wel eens dingen kapot, dat is onvermijdelijk. Met onze diensten merken de gebruikers daar niets van; als beheerder wilt u dit natuurlijk wel weten. Met de meegeleverde beheer-toepassingen kunt u de werking van alle services monitoren.

Leer meer

Applicatie Beschikbaarheid

Met onze diensten, afhankelijk van welke keuze u heeft gemaakt, zijn uw applicaties tussen 99,99% en 99,99999% beschikbaar.

Leer meer

Server downtime preventie

Er is geen ontkomen aan: een server gaat eens down. De kunst is om dat zonder verstoring van de bedrijfsvoering te laten gebeuren.

Leer meer

Vraag vrijblijvend een oriëntatie-gesprek aan voor uw cloud-oplossing

Wilt u uw applicatie optimale bescherming bieden met een cloud-oplossing op maat? Wij bieden vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan waarin wij uw vraagstellingen inventariseren met als doel een concrete oplossing voor bedrijfskritische applicaties te bieden, zoals cloud-oplossingen van Microsoft.

Wat doet u aan Server downtime preventie?


De kunst is om preventief hiermee om te gaan. 
Het effect is dat uw diensten, data en applicaties toch beschikbaar blijven en dus gewoon doorgaan.

Hiermee dekt u uw bedrijf in tegen

  •  Imagoschade
  • Negatieve financiële gevolgen zoals schadeclaims
  • Productie-onderbreking
  • Dataverlies en/of datacorruptie
  • Noodscenario’s en ad hoc situaties

Zonder downtime loopt immers alles door en zullen de bovenstaande risico’s niet meer van toepassing zijn.

Onze klanten

Wij bieden oplossingen aan at om de beschikbaarheid van bedrijfskritische services

Dankzij FT Systems genieten we nu van vlekkeloze cloudmigratie, continue applicatiebeschikbaarheid en betrouwbare serverpreventie. Hun expertise en toewijding hebben onze IT-infrastructuur naar nieuwe hoogten gebracht. Een onmisbare partner!

Anoniem

De naadloze overgang naar de cloud is onze operationele efficiëntie getransformeerd. Hun deskundigheid en zorgvuldige aanpak hebben onze verwachtingen overtroffen. Onze digitale toekomst ziet er stralend uit!

Anoniem

FT Systems heeft onze bedrijfscontinuïteit verzekerd met effectieve server down preventie. Hun proactieve benadering minimaliseert downtime, waardoor we met vertrouwen kunnen opereren. Een cruciale partner in het waarborgen van onze systemen

Anoniem

Maak nu een afspraak!

Overweegt u de overstap naar AWS, Azure of Google Cloud Platform? Ontdek de kracht van SIOS DataKeeper voor een vlotte en betrouwbare migratie. Onze experts staan klaar voor een consult op maat, afgestemd op uw behoeften. Zorg ervoor dat u beschermd bent.