ztC Edge, wat is het en waar kan ik het inzetten?

Industriële bedrijven met een edge-omgeving staan tegenwoordig onder toenemende druk om productiever en efficiënter te werken. Tegelijkertijd worden nieuwe industriële technologieën krachtiger en meer met elkaar verbonden. De toestroom van gegevens van nieuwe industriële apparaten, en de noodzaak om deze gegevens te analyseren daar waar weinig tot geen geavanceerde IT-middelen bestaan, versterkt  de behoefte en de groei naar een nieuwe industriële edge-omgeving.

Speciaal ontworpen voor een industriële edge-omgeving

Overweeg ztC Edge – een zero-touch, betrouwbaar, veilig en sterk geautomatiseerd computerplatform, speciaal ontworpen voor een industriële edge-omgeving. ZtC Edge is speciaal gebouwd voor operationele technologie (OT) en is eenvoudig in te stellen, te configureren en te beheren. Met een ingebouwde virtualisatie- en beschikbaarheidslaag, geautomatiseerde gegevensbescherming en applicatieherstel, vermindert ztC Edge de afhankelijkheid van IT voor gevirtualiseerd computergebruik binnen de edge aanzienlijk. De zelfbeschermende en zelfcontrolerende functies helpen ongeplande downtime te verminderen en zorgen voor de continue beschikbaarheid van bedrijfskritische industriële applicaties.

  • Geïnstalleerd binnen 30 minuten
  • Zelfbeschermend, wordt gemonitord door Stratus (internetconnectie vereist)
  • Inzetbaar op locaties waar geen IT of lokaal datacenter aanwezig is

Neem contact met ons op

De ztC Edge is speciaal ontworpen voor een industriële edge-omgeving. Bent u hierin geïnteresseerd of wilt u graag meer weten over hoe u dit binnen een industriële edge-omgeving implementeert? Bel naar 08 50201690 of vult u het contactformulier in voor meer informatie. Middels een opgestelde “Proof of Concept” (POC) tonen wij graag aan dat onze oplossing en services naadloos aansluiten bij uw eisen.

schermafbeelding van aandelen
foto van fabriekshal met machines
afbeelding van 2 ronddraaiende beveiliginscamera's