ztC Edge voor een industriële edge-omgeving

Industriële bedrijven met een edge-omgeving staan tegenwoordig onder toenemende druk om productiever en efficiënter te werken. Tegelijkertijd worden nieuwe industriële technologieën krachtiger en meer met elkaar verbonden. De toestroom van gegevens van nieuwe industriële apparaten en de noodzaak om deze gegevens te analyseren, daar waar weinig tot geen geavanceerde IT-middelen bestaan, versterkt de behoefte en de groei naar een nieuwe industriële edge-omgeving.

Wat is ztc Edge?

Overweeg daarom ztC Edge – een zero-touch, betrouwbaar, veilig en sterk geautomatiseerd computerplatform, speciaal ontworpen voor een industriële edge-omgeving. ZtC Edge is speciaal gebouwd voor operationele technologie (OT) en is eenvoudig in te stellen, te configureren en te beheren. Met een ingebouwde virtualisatie- en beschikbaarheidslaag, geautomatiseerde gegevensbescherming en applicatieherstel, vermindert ztC Edge de afhankelijkheid van IT voor gevirtualiseerd computergebruik binnen de edge aanzienlijk. De zelfbeschermende en zelfcontrolerende functies helpen ongeplande downtime te verminderen en zorgen voor de continue beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties. Daarnaast beschikt ztc Edge over de volgende voordelen:

  • Geïnstalleerd binnen 30 minuten
  • Zelfbeschermend, wordt gemonitord door Stratus (internetconnectie vereist)
  • Inzetbaar op locaties waar geen IT of lokaal datacenter aanwezig is

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

De ztC Edge is speciaal ontworpen voor een industriële edge-omgeving. Bent u hierin geïnteresseerd of wilt u graag meer weten over hoe u dit binnen een industriële edge-omgeving implementeert? Bel FT Systems in Diessen, vlak bij Eindhoven, via 08 50201690 of maak online een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Middels een opgestelde “Proof of Concept” (POC) tonen wij graag aan dat onze oplossing en services naadloos aansluiten bij uw eisen.

schermafbeelding van aandelen
foto van fabriekshal met machines
afbeelding van 2 ronddraaiende beveiliginscamera's