Stratus ftServer

Met Stratus ftServer heeft Stratus zich gepositioneerd als de absolute niche van dubbel uitgevoerde hardware. De ftServer van Stratus omvat een parallel uitgevoerde server, waarin processor, moederbord, geheugen, storage, voeding, communicatie en dataverkeer redundant zijn uitgevoerd.

Een ftServer is ontworpen om het operating systeem ongehinderd te kunnen laten doorwerken in het geval dat één van zijn componenten defect zou raken.

Indien het mogelijk is, kunnen de ftServers bovendien zelfstandig communiceren met Stratus om de status van de verschillende componenten te rapporteren. Het kan dus zomaar zijn dat u op een dag gebeld wordt met de melding dat er een engineer langs wil komen om een unit te vervangen waar een mogelijk defect in zit – terwijl het operating systeem en de applicaties nog gewoon actief zijn. Een uitgesproken service.

De Stratus ftServers komen in verschillende modellen, gecategoriseerd en geoptimaliseerd voor verschillende toepassingen om aan uw specifieke eisen en wensen te kunnen voldoen.

Fout-tolerante systemen van Stratus

Stratus is sinds de jaren ‘90 een autoriteit op het gebied van fout tolerante systemen.

De huidige Stratus portfolio van hardware fout tolerantie kan worden opgedeeld in 2 categorieën: