StratusFtServer

Stratus ftServer

Met Stratus ftServer heeft Stratus zich gepositioneerd als de absolute niche van dubbel uitgevoerde hardware. De ftServer van Stratus omvat een parallel uitgevoerde fouttolerante server, waarin processor, moederbord, geheugen, storage, voeding, communicatie en dataverkeer redundant zijn uitgevoerd.

ftServer Front

Laat het operating systeem ongehinderd doorwerken via een Stratus ftServer

Een fouttolerante ftServer is ontworpen om het operating systeem ongehinderd te kunnen laten doorwerken in het geval dat één van zijn componenten defect zou raken. Indien het mogelijk is, kunnen de ftServers bovendien zelfstandig communiceren met Stratus om de status van de verschillende componenten te rapporteren. Het kan dus zomaar zijn dat u op een dag gebeld wordt met de melding dat er een engineer langs wil komen om een unit te vervangen waar een mogelijk defect in zit – terwijl het operating systeem en de applicaties nog gewoon actief zijn. Een uitgesproken service.

Tips & nieuws voortaan in je inbox?

Ontvang nieuws tips over hoge beschikbaarheid voortaan in je inbox sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan

Diverse modellen beschikbaar

De Stratus ftServers komen in verschillende modellen, gecategoriseerd en geoptimaliseerd voor verschillende toepassingen om aan uw specifieke eisen en wensen te kunnen voldoen.

Status Hard- en Software

Fouttolerante server van Stratus

Stratus is sinds de jaren ‘90 een autoriteit op het gebied van fouttolerante systemen. De huidige Stratus portfolio van hardware fouttolerantie kan worden opgedeeld in twee categorieën:

  • Stratus ftServer, als dubbel uitgevoerde hardware op hoogwaardige Stratus systemen.
  • Stratus everRun, als een redundant systeem voor virtuele omgevingen.

Laat u informeren

Wilt u meer weten over de fouttolerante Stratus ftServer? Ontdek wat een fouttolerante server voor uw onderneming kan betekenen en laat u informeren door de experts van FT Systems in Diessen, nabij Eindhoven. Wij begeleiden volledige projecten en biedt een oplossing als het gaat om de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties en services. Ook nazorg en onderhouden nemen wij op ons, zodat u uw systemen in topconditie houdt. Bel naar 08 50201690 of vult u het contactformulier in voor meer informatie.

WBN Software Solutions B.V. Neem contact op