DatakeeperCluster Edition

Home | Hoge beschikbaarheid met SIOS | SIOS Datakeeper Cluster Edition

SIOS DataKeeper Cluster Edition

SIOS DataKeeper Cluster Edition sluit naadloos aan op Windows Server Failover Clustering (WSFC), met of zonder gebruik van een SAN. Waar een SAN tussen de clusterhosts niet praktisch is, kan data over de hosts real-time lokaal synchroon worden gehouden middels een performance-vriendelijke, hoogwaardige bitmap- en block-leveltechnologie. Bij FT Systems in Diessen, nabij Eindhoven, vertellen we u graag meer over de mogelijkheden, waaronder de clustering in Microsoft Azure.

SIOS DataKeeper ondersteunt de alom gangbare storage

Voor zijn datareplicatie ondersteunt SIOS DataKeeper de alom gangbare storage, zoals HDD, SSD, Fiber, SAN en iSCSI. Mocht u hier zelf over twijfelen, dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij lichten het dan graag voor u toe. Dit product kan worden ingezet op fysieke hardware, op virtuele machines, of in de cloud. De clustering met Microsoft Azure van SIOS DataKeeper Cluster is gecertificeerd.

SIOS datakeeper Cluster Edition

Clustering in Azure

We zien SIOS DataKeeper Cluster Edition veel toegepast in Microsoft clusters voor Hyper-V, SQL Servers, Sharepoint, Lync, Dyamics en Exchange. Zowel op fysieke machines als hosted in bijvoorbeeld Microsoft Azure is SIOS DataKeeper Clustering mogelijk. SIOS DataKeeper Cluster Edition-software is Microsoft Azure-gecertificeerd en beschikbaar in de Azure Marketplace. Met deze Azure-gecertificeerde software is het mogelijk om een SANless high-availability clustering in Azure of Azure Stack te maken.

Tips & nieuws voortaan in je inbox?

Ontvang nieuws tips over hoge beschikbaarheid voortaan in je inbox sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan

SIOS datakeeper replication

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over SIOS DataKeeper clustering in Azure? Of wilt u meer informatie over welke storage-mogelijkheden er zijn? Wij vertellen u er graag meer over. Wij begeleiden volledige projecten en bieden passende oplossingen aan op het gebied van bedrijfskritische applicaties en services. Bel voor meer informatie over de SIOS DataKeeper en de eventuele clustering in Azure naar 08 50201690 of vul het contactformulier in. Indien gewenst is het mogelijk om een Proof of Concept te ontvangen.

WBN Software Solutions B.V. Neem contact op