SIOS voor applicatie- en data beschikbaarheid

SIOS Technology Corp. levert software voor hoge beschikbaarheid van bedrijfskritische systemen en applicaties. Wanneer u kiest voor SIOS, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uw data wordt beschermd tegen verlies en corruptie.
  • Uw bedrijfskritische applicaties en systemen onder operationele bewaking.
  • SAN en shared storage is NIET nodig. SIOS kan uw data actief synchroon houden over uw cluster nodes.
  • Ondersteunt ‘Direct Attached Storage’, iSCSI, Fiber en meer (bij twijfel, bel ons even).
  • Eenvoudig en intuïtief in installatie, beheer en gebruik.
  • Inzetbaar in bestaande clusters of als een op-zichzelf-staand SIOS cluster.
  • Helpt uw SLA’s te waarborgen.

De systemen van SIOS zijn eenvoudig in te zetten in een bestaande Windows-clusteromgeving, met of zonder SAN. Waar een SAN niet mogelijk is (of kostbaarder dan gewenst) kan de datareplicatie van SIOS DataKeeper worden gebruikt om dezelfde data beschikbaar te maken over alle clustermodes. Lokaal of op afstand (als Disaster Recovery).

Geen Windowscluster? Geen probleem. Met SIOS Protection Suite bouwt u uw eigen cluster in Windows of Linux. Wederom met of zonder SAN.

SIOS applicatie- en databeschikbaarheid

SIOS Technology Corp. levert ‘SAN and SANLess’ software als een essentieel en flexibel onderdeel voor clusteromgevingen in Windows en Linux, op eigen hardware, virtuele machines of in de cloud. De hoge-beschikbaarheid software van SIOS is op te delen in 3 categorieën:

Vraag naar de mogelijkheden

FT Systems in Diessen, nabij Eindhoven, begeleidt volledige projecten en biedt een oplossing als het gaat om de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties en services. Met ons uitgebreide portfolio kunnen wij voor iedere applicatie of service bescherming bieden en een beschikbaarheidsoplossing realiseren, ongeacht de specifieke situatie of de bestaande infrastructuur. Tevens bieden wij nazorg en onderhoud aan uw systemen en verzorgen wij de implementatie. Bel hiervoor naar 08 50201690 of vult u het contactformulier in.

Infograph van het fail-over mechanisme van SIOS datekeeper