SIOS voor het verhogen van de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties

SIOS Technology Corp. ontwikkelt software voor het verhogen van de beschikbaarheid van bedrijfskritische systemen en applicaties (High Availability). Wat zijn de voordelen hiervan?

  • Uw data zijn beschermd tegen verlies en corruptie.
  • Uw belangrijke applicaties en systemen staan onder operationele bewaking.
  • SAN en shared storage is NIET nodig. SIOS kan uw data actief synchroon houden over uw cluster nodes.
  • Ondersteunt ‘Direct Attached Storage’, iSCSI, Fiber en meer.
  • Eenvoudig en intuïtief in installatie, beheer en gebruik.
  • Inzetbaar in bestaande clusters of als een op-zichzelf-staand SIOS-cluster.
  • Helpt uw SLA’s te waarborgen.

De opties voor het verhogen van de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties

De systemen van SIOS voor het verhogen van de beschikbaarheid van applicaties, zijn eenvoudig in te zetten in een bestaande Windows-clusteromgeving, met of zonder SAN. Waar een SAN niet mogelijk is, kan de datareplicatie van SIOS DataKeeper worden gebruikt om dezelfde data beschikbaar te maken over alle clustermodes, lokaal of op afstand (als Disaster Recovery).

Heeft u geen Windowscluster en wilt u toch gebruikmaken van de software voor een hoge beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties? Dan maakt u gebruik van de SIOS Protection Suite, waarin u uw eigen cluster in Windows of Linux bouwt, wederom met of zonder SAN.

SIOS applicatie- en databeschikbaarheid

SIOS Technology Corp. levert ‘SAN and SANLess-software’ als een essentieel en flexibel onderdeel voor clusteromgevingen in Windows en Linux op eigen hardware, virtuele machines of in de cloud. De software van SIOS voor het verhogen van de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties is op te delen in drie categorieën:

Vraag naar de mogelijkheden

FT Systems in Diessen, nabij Eindhoven, begeleidt volledige projecten en biedt een oplossing aan als het gaat om het verhogen van de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties. Met ons uitgebreide portfolio realiseren wij voor iedere service een beschikbaarheidsoplossing, ongeacht de specifieke situatie of de bestaande infrastructuur. Tevens bieden wij nazorg en onderhoud aan uw systemen. Bel hiervoor naar 0850201690 of maak direct een afspraak voor een Online Meeting.

Infograph van het fail-over mechanisme van SIOS datekeeper