Service & applicatieBeschikbaarheid

Home | Oplossingen

Een applicatie met hoge beschikbaarheid

FT Systems begeleidt volledige projecten en biedt een oplossing aan als het gaat om uw applicatie en de beschikbaarheid ervan met de bijbehorende services. Dit implementeren we voor u ongeacht de specifieke situatie of de bestaande infrastructuur. De software die wij aanbieden voor een hoge beschikbaarheid van uw applicaties zijn onder andere van Stratus, NEC en SIOS. Deze lichten we graag toe.

Hardware fouttolerante systemen van Stratus

Wij realiseren parallel uitgevoerde systemen, waarin processor, geheugen, storage en dataverkeer redundant worden uitgevoerd. De huidige Stratus-portfolio van hardware fouttolerantie kan worden opgedeeld in twee categorieën:

Stratus ftServer, en ztC Edge als dubbel uitgevoerde hardware op hoogwaardige Stratus systemen.

Stratus everRun, als een redundant systeem voor virtuele servers (Windows, Linux).

Hoge beschikbaarheid van software en applicaties door SIOS

SIOS Technology Corp. levert ‘SAN and SANLess-software’ als een essentieel en flexibel onderdeel voor clusteromgevingen in Windows en Linux, op eigen hardware, virtuele machines of in de cloud. De hoge beschikbaarheid van de software voor uw applicaties van SIOS is op te delen in 3 categorieën:

SIOS DataKeeper Standard Edition levert real-time protectie van data over verschillende systemen.

SIOS DataKeeper Cluster Edition maakt Windows clustering mogelijk op real-time gespiegelde storage – met of zonder SAN.

SIOS Protection Suite for Windows / Linux (SIOS LifeKeeper) verzorgt een compleet clustersysteem, met real-time gespiegelde storage – met of zonder SAN.

Tips & nieuws voortaan in je inbox?

Ontvang nieuws en tips over hoge beschikbaarheid voortaan rechtstreeks in je inbox.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan

Neem contact met ons op voor een hoge beschikbaarheid van uw applicaties

Wilt u bescherming tegen falende hardware, een lage beschikbaarheid van de cloud of een falende applicatie? Deze producten van NEC kunnen zowel afzonderlijk als tezamen worden ingezet. Wilt u meer weten over applicatie beschikbaarheid en de service die wij bieden? Bij FT Systems in Diessen, nabij Eindhoven, geven we u graag meer uitleg en advies over de verschillende systemen en software. Graag gaan we een oriëntatiegesprek met u aan en bieden we consultancy gericht op uw project en een hoge beschikbaarheid van uw applicaties. Indien gewenst, is het mogelijk om inventarisatie en een Proof of Concept te ontvangen. Dit wordt volledig begeleid door onze experts. Zo profiteert u van een zorgeloze implementatie en bieden we nazorg en onderhoud om uw systemen in topconditie te houden. Neem hiervoor contact met ons op via 08 50201690 of vul het contactformulier in.

Meeting
WBN Software Solutions B.V. Neem contact op