NECftServer

NEC ftServer

Met een uptime van 99,999% zijn de NEC Fouttolerante (FT) servers uitermate geschikt voor bedrijfskritische applicaties en geschikt voor VMware met mogelijkheden voor fouttolerantie.

De modulair opgebouwde systemen leveren continue beschikbaarheid in alle componenten: Processors, RAM, moederborden, I/O, harddisks en koelventilatoren. Al deze componenten zijn gespiegeld en dubbel uitgevoerd en kunnen afzonderlijk van elkaar opereren.

Mocht een van de componenten uitvallen, dan kan de ftServer zonder oponthoud door blijven werken op de gespiegelde component en daarmee uw bedrijfskritische applicaties operationeel houden.

Hyper-V en Vmware met fouttolerant

De ftServers zijn uitermate geschikt voor Hyper-V en VMWare als virtualisatieplatform met mogelijkheden voor fouttolerantie. Maar u kunt ze ook als een directe Windows server inzetten natuurlijk. Bijvoorbeeld een SQL server, of een Exchange server.

De NEC ftServers kunnen worden samengesteld en geoptimaliseerd voor verschillende toepassingen om aan uw specifieke eisen en wensen te kunnen voldoen.

ftServer in Rack

Tips & nieuws voortaan in je inbox?

Ontvang nieuws tips over hoge beschikbaarheid voortaan in je inbox sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan

SIOS datakeeper replication

Redundante systemen van NEC

De huidige NEC portfolio van redundant systemen kan worden opgedeeld in twee categorieën:

  • NEC ftServer, als dubbel uitgevoerde hardware op basis van hoogwaardige NEC systemen.
  • NEC Express Cluster, voor applicatiebeschikbaarheid, lokaal of over langere afstanden.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw ftServers met Hyper-V of VMWare als fouttolerant virtualisatieplatform? Bij FT Systems in Diessen, nabij Eindhoven, helpen we u graag verder. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op via 08 50201690 of vult u het contactformulier in. Daarnaast stellen we graag samen met u een “Proof of Concept” (POC) op om aan te tonen dat de oplossing aansluit bij uw eisen.

Neem contact op