NEC ftServer

Met een uptime van 99.999% zijn de NEC Fout Tolerante (FT) servers uitermate geschikt voor bedrijfskritische applicaties.

De modulair opgebouwde systemen leveren continue beschikbaarheid in alle componenten: Processors, RAM, moederborden, I/O, harddisks en koelventilatoren. Al deze compononenten zijn gespiegeld en dubbel uitgevoerd en kunnen afzonderlijk van elkaar opereren.

Mocht één van de componenten uitvallen, dan kan de ftServer zonder oponthoud door blijven werken op het gespiegelde component en daarmee uw bedrijfskritische applicaties operationeel houden.

De ftServers zijn uitermate geschikt voor Hyper-V en VMWare als virtualisatieplatform. Maar u kunt ze ook als een directe Windows server inzetten natuurlijk. Bijvoorbeeld een SQL server, of een Exchange server.

De NEC ftServers kunnen worden samengesteld en geoptimaliseerd voor verschillende toepassingen om aan uw specifieke eisen en wensen te kunnen voldoen. Neemt u voor meer informatie hierover a.u.b. contact met ons op.

Bekijk de video-demo

De onderstaande video geeft in slechts 4 minuten een duidelijke introductie van de NEC ftServer. U krijgt inzicht onder de motorkap (de server van binnen), server-aansluitingen, beheer en een demonstratie van gebruik en fout toleratien.

Redundante systemen van NEC

De huidige NEC portfolio van redundant systemen kan worden opgedeeld in 2 categorieën:

  • NEC ftServer, als dubbel uitgevoerde hardware op basis van hoogwaardige NEC systemen.
  • NEC Express Cluster, voor applicatiebeschikbaarheid, lokaal of over langere afstanden.