Realiseer minimale uitval voor uwBedrijfskritische applicaties

Home | Realiseer minimale uitval voor uw bedrijfskritische applicaties

Minimaliseer uitval van bedrijfskritische applicaties met de nieuwe NEC Express5800/R320g

De fouttolerante Express5800-servers hebben er een nieuwe uitvoering bij voor bedrijfskritische applicaties: up-to-date in CPU’s en hoge belasting in geheugen.


NEC Express5800/R320g

De voornaamste eigenschappen van de NEC Express5800/R320g voor bedrijfskritische applicaties zijn:

  • Fouttolerante technologie, gebaseerd op GeminiArchitecture™
  • Ondersteuning op de meest recente Intel® Xeon Silver 4114- / Gold 6127M processor-serie
  • DDR4-geheugen, tot 640GB
  • Volledig te beheren met behulp van de geïntegreerde EXPRESSCOPE Engine
  • Toelaatbare omgevingstemperaturen tot 40°C

The Express5800/R320g is een dual-socket fouttolerante-server, ontwikkeld voor de meest recente Xeon-processoren van Intel®. Deze R320g-server biedt uitzonderlijk hoge beschikbaarheid en is robuust door volledig redundante modulaire hardware. Daarmee realiseren deze servers een uitzonderlijk lage uitval van uw meest bedrijfskritische applicaties en minimale downtime door middel van applicatie-downtimepreventie.

Een optimale beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties

De innovatieve technologie achter de NEC-Fout-Tolerante-(FT)-servers bieden continue beschikbaarheid (op vijf minuten ongeplande downtime per jaar na). De hardware is volledig redundant op Intel®-Xeon®-processoren die lockstep-operaties ondersteunen.

NEC-FT-servers: perfect voor virtualisatie

De NEC-FT-servers leveren continue beschikbaarheid voor Hyper-V, vmWare en Red Hat Enterprise Linux door gebruik te maken van interne (lokale) storage. Daarbij kan de standaard managementsoftware worden gebruikt. Enkele voordelen van virtualisatie met de NEC-FT-server betreffen de schaalbare vCPU-performance, geïntegreerde hoge beschikbaarheid storage voor CapEx-savings en vereenvoudigde virtualisatie-implementaties voor CapEX- en OpEX-savings.

Eenvoudig beheer

Door het dual modulaire redundant (DMR) ontwerp zijn onderdelen (modules) eenvoudig te vervangen, terwijl het systeem operationeel blijft (geen shutdown nodig). Er zijn geen speciale vaardigheden nodig om een customer-replaceable-unit (CRU) te vervangen. De units zijn eenvoudig op afstand te beheren via de geïntegreerde EXPRESSCOPE Engine, ongeacht de status van het systeem (ingeschakeld, uitgeschakeld of in error).

Laat u adviseren over uw bedrijfskritische applicaties

Wilt u graag optimale beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties zonder uitval? FT Systems in Diessen, nabij Eindhoven, begeleidt volledige projecten en biedt een oplossing aan als het gaat om de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties en services. Dit doen wij voor uw organisatie, ongeacht de specifieke situatie of de bestaande infrastructuur. Voor meer informatie over het beschermen van bedrijfskritische applicaties, neemt u telefonisch contact met ons op via 08 50201690 of vult u het contactformulier in.

WBN Software Solutions B.V. Neem contact op