Gebouwbeheer softwareEn uitval hiervan voorkomen?

Home | Gebouwbeheer software en uitval hiervan voorkomen?

Is een hardware storing de oorzaak dat uw gebouwbeheer software niet meer beschikbaar is?

De toenemende vraag naar efficiëntere gebouwen en datacenters hebben ervoor gezorgd dat de focus wordt gelegd op gebouwautomatiseringssystemen en de beschikbaarheid van de applicaties waarmee visualisatie, aansturing en alarmering worden gestuurd en geregeld.
Gebouwbeheersystemen zoals EcoStruxure Building Operation en EcoStruxure Power Monitoring Expert worden steeds geavanceerder.
Ook is er een toenemende behoefte om de diverse systemen voor verwarming, koeling, alarmering en andere gebouwbeheer processen te integreren. Naarmate de besturing van deze systemen steeds meer geïntegreerd is wordt het geheel steeds kritischer. Dit leidt tot een groeiende behoefte aan een continue beschikbaarheid van deze systemen zowel op software- als hardware gebied.

Maak een online meeting afspraakBel ons direct

Tips & nieuws voortaan in je inbox?

Ontvang nieuws en tips over hoge beschikbaarheid voortaan rechtstreeks in je inbox.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan

Zelfs hele korte perioden van downtime waarbij één of meerdere controle systemen niet beschikbaar zijn kunnen leiden tot diverse gevolgen waarvan de impact hoog is.

Denk aan uitval van een kritisch proces zoals gebouwbeheer, power monitoring, bediening en de daarmee gepaard gaande veiligheid, of andere situaties welke een risico met zich meebrengen.

Maak een afspraak met FT Systems voor een oriëntatie gesprek, waarin wij u helpen om dit resultaat te bereiken.

FT Systems is gespecialiseerd om een totaaloplossing te bieden waarbij de software- en/of de hardwarelaag compleet redundant wordt uitgevoerd. Volledige integratie is mogelijk met risicospreiding zoals geografische scheiding van systemen of hybride oplossingen.

WBN Software Solutions B.V. Neem contact op