Hoge beschikbaarheid met de nieuwe NEC Express5800/R320g

De fout tolerante Express5800 servers hebben er een nieuwe uitvoering bij voor bedrijfskritische applicaties. Up-to-date in CPU’s en hoge belasting in geheugen.


NEC Express5800/R320g

De voornaamste eigenschappen van de NEC Express5800/R320g zijn:

  • Fouttolerante technologie, gebaseerd op GeminiArchitecture™
  • Ondersteuning op de meest recente Intel® Xeon Silver 4114 / Gold 6127M processor serie
  • DDR4 geheugen, tot 640GB
  • Volledig te beheren met behulp van de geïntegreerde EXPRESSCOPE Engine
  • Toelaatbare omgevingstemperaturen tot 40°C

The Express5800/R320g is een dual-socket fouttolerante server, ontwikkeld voor de meest recente Xeon processoren van Intel®. Deze R320g server biedt uitzonderlijk hoge beschikbaarheid, robuust door volledig redundante modulaire hardware. Daarmee bieden deze servers een mogelijkheid voor uitzonderlijk hoge beschikbaarheid voor uw meest bedrijfskritische applicaties.

Hoge beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties

De innovatieve technologie achter de NEC Fout Tolerante (FT) servers bieden continue beschikbaarheid van 99,999% (5 minuten ongeplande downtime per jaar). De hardware is volledig redundant op Intel® Xeon® processoren die lockstep-operaties ondersteunen.

NEC FT Servers: perfect voor virtualisatie

De NEC FT servers kunnen continue beschikbaarheid leveren voor Hyper-V, vmWare en Red Hat Enterprise Linux door gebruik te maken van interne (lokale) storage. Daarbij kan de standaard managementsoftware worden gebruikt. Enkele voordelen van virtualisatie met de NEC FT server betreffen de schaalbare vCPU performance, geïntegreerde hoge beschikbaarheid storage voor CapEx savings en vereenvoudigde virtualisatie-implementaties voor CapEX en OpEX savings.

Eenvoudig beheer

Door het dual modulaire redundant (DMR) ontwerp zijn onderdelen (modules) eenvoudig te vervangen, terwijl het systeem operationeel blijft (geen shutdown nodig). Er zijn geen speciale vaardigheden nodig om een Customer Replaceable Unit (CRU) te vervangen. De units zijn eenvoudig op afstand te beheren via de geïntegreerde EXPRESSCOPE Engine, ongeacht de status van het systeem (ingeschakeld, uitgeschakeld of in error).

Laat u adviseren over uw bedrijfskritische applicaties

Wilt u graag hoge beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties zonder uitval? FT Systems in Diessen, nabij Eindhoven, begeleidt volledige projecten en biedt een oplossing als het gaat om de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties en services. Dit doen wij voor uw organisatie, ongeacht de specifieke situatie of de bestaande infrastructuur. Voor meer informatie neemt u telefonisch contact met ons op via 08 50201690 of vult u het contactformulier in.