Uw bedrijfskritische applicatiesBeschermen

  • Oplossingen bedrijfskritische applicaties
  • Downtime-preventie
  • Hoge beschikbaarheid van uw server
Home | Bedrijfskritische applicaties beschermen

Bij FT Systems, gevestigd in Diessen vlak bij Eindhoven, helpen we uw bedrijfskritische applicaties te beschermen tegen uitval. Zo bent u ervan verzekerd dat uw diensten en servers altijd operationeel zijn. Onze ervaren specialisten begeleiden volledige projecten en helpen uw specifieke situatie en bestaande infrastructuur te optimaliseren met software voor applicatiebescherming, zonder impact van prestaties. Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Sightline Assure Dashboard

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

SIOS Protection Suite

Bedrijfskritische applicaties beschermen tegen uitval

Tegenwoordig is het normaal dat diensten en services het gehele jaar door operationeel zijn: 24 uur per dag en zeven dagen per week. Ook worden de eisen die aan service en applicaties worden gesteld steeds hoger. Het is daarom belangrijk om een goed systeem van applicatiebescherming binnen uw bedrijf te integreren, zonder impact van prestaties. Zo bent u ervan verzekerd dat uw essentiële applicaties altijd beschikbaar zijn en goed blijven werken. Onze experts helpen software te integreren binnen uw bedrijf, om zo uw bedrijfskritische applicaties te beschermen tegen uitval en downtime te voorkomen. Zij werken onder andere met de volgende software:

Onze dienstverlening voor applicatiebescherming zonder impact van prestaties

Bij FT Systems helpen we u een goed systeem van applicatiebescherming te realiseren, zonder impact van prestaties. Onze specialisten inventariseren uw vraagstellingen en zorgen vervolgens voor een cloud oplossing op maat, die naadloos aansluit op uw huidige software. Zo blijven uw applicaties, software en servers altijd beschikbaar en hoeft u zich geen zorgen te maken over downtime, wat erg schadelijk kan zijn voor uw bedrijf. De specialisten helpen u met een zorgeloze implementatie van de systemen voor applicatiebescherming, zonder impact van prestatie, en zorgen nadien ook voor onderhoudsdiensten en nazorg, zodat de systemen optimaal blijven werken. Voor het beschermen van uw bedrijfskritische applicaties tegen uitval kunt u daarom uitstekend bij ons terecht!

Neem contact met ons op voor meer informatie over applicatiebescherming

Heeft u interesse in applicatiebescherming zonder impact van prestaties? Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in voor het beschermen van uw bedrijfskritische applicaties tegen uitval. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen en bieden u consultancy aan. Daarnaast stellen we met u, indien gewenst, een Proof of Concept op, om aan te tonen dat onze oplossing aansluit op uw wensen. U bereikt ons door te bellen naar 08 50201690 of door ons contactformulier in te vullen. Zo realiseren we een oplossing voor het beschermen van uw bedrijfskritische applicaties tegen uitval.

WBN Software Solutions B.V. Neem contact op